Candidatures pares i mares Consell Escolar 2014

Us informam que s’ha iniciat el procés per a la renovació parcial del Consell Escolar, òrgan col.legiat del centre format per representants dels diferents sectors de la comunitat educativa. Al tauler d’anuncis de l’escola hi trobareu publicats els CENSOS (pares i mares amb dret a vot i que poden presentar la seva candidatura per a aquestes eleccions). Si observau qualsevol errada a les dades, us pregam que ens ho comuniqueu dins el termini de reclamacións que queda obert des d'avui fins a les 12 hores del dia 21 d'octubre. 
 
Informar-vos també que, a partir d'avui, podeu presentar la vostra CANDIDATURA per aquestes eleccions, fent-nos arribar el full que els vostres fills duran per a les candidatures. El termini de presentació de candidatures finalitza a les 12:00 hores de dia 4 de novembre. 
 
S’han d’elegir 2 pares o mares com a substituts dels que cessen. Els membres elegits en l’actual procés electoral, ho seran per un període de quatre anys, ja que el Consell es renova per meïtats cada dos anys.


Esperam rebre les vostre candidatures, animau-vos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada