CANVIS ORGANITZATIUS

  





Estimades famílies, degut que la situació que estam vivint s'ha allargat en el temps, ens veim compromeses a fer uns canvis, en la mesura de les nostres possiblitats, adaptant-nos per poder arribar a les necessitats de la majoria de vosaltres. Us tenim molt present i volem facilitar-vos el màxim possible aquesta vivència en relació a l'escola. Gràcies per contestar l'enquesta que ens ha servit de gran ajuda per conèixer les vostres realitats. El canvi més significatiu és en la planificació, organització i forma de les propostes que us feim arribar. A partir d'ara com a novetat penjarem al bloc cada dilluns la proposta setmanal. En aquesta hi podreu trobar les tasques organitzades diariament però vosaltres les podreu anar fent segons la vostra disponibilitat, interès i motivació de l'infant. Pel que fa al retorn de les tasques ho podeu fer seguir fent com fins ara, o a final de setmana. Aquesta manera és per facilitar  l’organització de cada família. Així i tot quan faceu la reunió virtual amb la tutora ella us ho explicarà. Volem que el retorn sigui el més flexible possible i s'adapti a vosaltres. Moltes gràcies i estam a la vostra disposició.

Per altra banda, també us informam que a partir de la pròxima setmana farem videocridades amb totes les classes. Seran a través de l’aplicació de Google “Meet”, si no la teniu descarregada l’haureu de posar al dispositiu que volgueu utilitzar. Hem fet un horari per tal de que no coincideixein els germans per facilitar l’accés a les reunions. Aquí el vos deixam. Veureu que de cada grup hi ha dues reunions, una al matí i l’altra l’horabaixa. Les tutores faran els grups tenint en compte el que vareu contestar a l’enquesta. Els alumnes només han d’entrar a una, la que la tutora us indiqui.






Per acabar també us informam que dimarts 28 i dijous 30 d’abril podreu passar pel centre entre les 9h i les 14h a recollir el material que encara quedava al centre, quadernets del tercer trimestre, llibres, etc. L’entrega d’aquest material la farem seguint les indicacions de Salut Pública i la Conselleria d’educació. Hi haurà quatre punts de recollida del material:

-EDUCACIÓ INFANTIL: A la barrera de l’entrada de l’edifici d’infantil

-PRIMERA ETAPA (1r,2n i 3r): Barrera verda petita per on normalment entren i surten els alumnes de primer.

-SEGONA ETAPA (4t i 6è): Per l’entrada principal
      5è: Per l’entrada d’escola matinera ( a la costa)

Vos demanam que seguiu sempre les recomanacions dels mestres, mantenint una distància de 2m entre cada un, i mentre esperau, en cas que es formi una fila.



Salutacions,
Equip Directiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada