COMENÇAM LA SETMANA DEL 25N, DIA MUNDIAL CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES.

Un dels trets d'identitat que ens identifica com a centre son la coeducació i l'educació en igualtat, sigui quin sigui el gènere de cada un, i sobretot el respecte i la resolució de conflictes de manera pacífica. Per això aquesta setmana reforçam el treball de la no violència i del respecte entre tots i deim NO a qualsevol tipus de violència, aquesta setmana deim ROMP LA CADENA, deim NO a la VIOLÈNCIA MASCLISTA.
 Hem començat la setmana organitzant les diferents activitats que durem a terme a totes les classes. Durant tota la setmana farem activitats diferents com: taller de xapes, conta-contes, taller de pintar mans, treballar la cançó "La Puerta Violeta" de na Rozalen, visualització de curtmetratges i posterior debat amb els alumnes, lectura de contes i llibres a la biblioteca de l'escola...

Avui ja hem començat i us deixam alguns fotos i video. A aquest enllaç us deixam el vídeo que ha fet FEMINISME A L'ESCOLA, i en el qual hi veureu la Participació d'un pare de la nostra escola, n'Andreu.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada