PROCÉS DE SOL·LICITUD DE PLAÇA PEL CEIP DE SANT JORDI


Estimades famílies,

us informam que dia 3 de MAIG s'inicia el procés telemàtic per poder demanar plaça a infantil i primària al nostre centre. 


Com puc tramitar la sol·licitud ?

Degut a la pandèmia del COVID 19, per al procés 2021-2022 s'haurà de fer una sol·licitud prioritàriament telemàtica.

A mode de resum, per accedir al tràmit telemàtic per realitzar la sol·licitud, us podreu identificar mitjançant usuari i contrasenya GestIB o Cl@ve (usuari identificat electrònicament). També és pot accedir de forma anònima amb número de DNI o NIE i el número de telèfon mòbil (usuari no identificat electrònicament).

Si s'ha fet un tràmit autenticat (GestIB o Cl@ve) només s'haurà d'anar al centre si s'ha d'aportar documentació que no pugui ser consultada telemàticament, cosa que tendreu indicada en la vostra sol·licitud.

Haureu d'anar al centre, demanant cita prèvia, quan:

1. Heu d'aportar documentació per a ser baremada (si s'ha fet tràmit autenticat). 

2. Si heu fet un tràmit no autenticat (DNI/NIE i mòbil) l'heu de dur imprès al centre de primera opció. També us haureu d'identificar i aportar la documentació que no es pugui consultar de forma telemàtica.


On he de presentar la sol·licitud de preinscripció?

-Si realitzam un tràmit autenticat (Cl@ve o GestIB) no farà falta presentar la sol·licitud en el centre a no ser que s'hagi d'entregar documentació que no pugui ser consultada telemàticament.

-En el cas que s'hagi fet el tràmit no autenticat (DNI o NIE + telèfon mòbil) :

-   Procés d'admissió: la sol·licitud s'ha d'entregar al centre que heu posat en primera opció.PER A MÉS INFORMACIÓ CONSULTAU LA PÀGINA DE LA CONSELLERIA.

CLICAU AQUÍSI TENIU DUBTES EN QUALSEVOL DELS PROCESSOS NO DUBTEU EN POSAR-VOS EN CONTACTE AMB EL NOSTRE CENTRE.

TELEFON:971742286
MAIL: ceipsantjordi.mallorca@educaib.eu
  
    

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada