BON ESTIU A TOTS!!!


 

Famílies ha arribat el darrer dia de curs, un curs marcat per moltes normes sanitàries que tots, mestres i infants han sabut complir d'allò més bé. Avui hem acomiadat els alumnes de 6è en un acte curtet però molt emotiu. Han rebut sorpreses com la visita d'antics mestres, regals, vídeos... Els hem dit que no era un adéu, sinó un fins aviat, perquè sabem i ells saben que l'escola sempre formarà part del seu coret i de la seva vida. Durant aquests anys han arribat alumnes nous, altres han canviat de centre, però amb tots heu fet un gran grup. Recordam molt,  també,  na Paula que des de fa uns anys ens il-lumina  a tots  des de les estrelles. 

Tots vosaltres heu FORMAT PART de l'essència de la nostra escola, hi heu deixat les vostres rialles, les vostres llàgrimes, les vostres emocions. Tot l'equip de mestres del Ceip de Sant Jordi us desitjam molt d'èxit i felicitat a la vostra vida. 

També hem graduat els alumnes més grans d'educació infantil. Canvien d'etapa, i tornen grans. Nins i nines de 5 anys, ens queden encara molts d'anys per seguir compartint els vostres somriures, les vostres mirades, les abraçades,... Aquest darrer curs d'infantil ha estat molt diferent als altres. Heu hagut d'estar separats en dos grups, sense poder jugar junts, però així i tot heu aconseguit acabar el darrer any sent un gran exemple per tots els adults. Moltes gràcies per fer-ho fàcil!! Teniu un gran COR.  

Igualment volem desitjar unes bones vacances a tots els grups de l'escola, a tots els mestres, a totes les famílies, que ens heu acompanyat durant aquest dificil curs. Moltes Gràcies. 

També volem donar les gràcies a l'AMIPA que un any més ens ha refrescat el dia amb un gelat a cada un dels nins i nines i dels mestres de l'escola. Moltíssimes gràcies.

Igualment volem agraïr la disponibilitat que trobam sempre tant per part del CD Sant Jordi a l'hora de deixar-nos les seves instal-acions , com per part de la Parròquia que sempre està disposada també a deixar-nos el Liceu per poder-hi fer les activitats. Dilluns el grup de 5è A va oferir una petita mostra de teatre que havien preparat els alumnes. Gràcies també a l'AVV per deixar-nos l'equip de música per poder animar les festes.

Sabem que sempre podem comptar amb l'ajuda i col-laboració de les entitats del poble.

MOLTES GRÀCIES I BON ESTIU A TOTS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada