La peça del mes del CEIP Sant Jordi


Benvolgudes families,

Dilluns dia 10 d’octubre i gràcies a una iniciativa del Museu de l’Educació, i del seu director Juan José Burgues, varem fer un acte per posar en valor els documents antics que se conserven al nostre centre. Varem tenir la visita de 3 ex-alumnes de quasi 90 anys la més major. Na Maria Bonet, n’Antònia Alemany i na Maria Font foren tres de les nines que varen inaugurar el centre l’any 1946. El Conseller d’Educació, Martí March, va mostrar a Maria Bonet un dels seus treballs guardats al centre durant més de 50 anys. 

Na Martina, n’Andreu i na Marta son els renets de n’Antònia Alemany, i son alumnes de l’escola. No es varen perdre el petit homenatge que férem a la repadrina Antònia i a la padrina Antònia Capellà també exalumna del centre, i mare de la nostra companya Xisca Carrió Capellà. Un orgull poder veure les 4 generacions juntes  

També varen rebre la visita de la germana petita de la seva repadrina, en Xim i na Clara.

Va ser un acte molt emotiu donat el valor emocional que tenen alguns dels documents exposats. 

Varen assistir entre d’altres el regidor d’Educació Llorenç Carrió, la Dra General de Primera Infància Amanda Fernández, i càrrecs d’inspecció educativa i antics directors del centre. 

Us deixam alguns enllaços de la notícia  

EL MUSEU D’EDUCACIÓ RECUPERA LA PEÇA DEL MES

REPORTATGE IB3 MUSEU DE L’EDUCACIÓ 

Aqui teniu també algunes fotos :










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada