RECITAL DE POESIA CEIP DE SANT JORDI


Bon dia famlies, alumnes, i santjordiers en general. Avui és un dia molt especial per la nostra escola, pel nostre poble. El drac que ja fa molts anys va vèncer el cavaller, ha tornat una mica transformat, segueix tenint punxes això sí, però en forma de corona!

Així com el poble no es va aturar amb la presència del drac i va seguir unit per poder-lo vèncer, ara és el nostre torn per seguir les seves passes! TOTS SOM CAVALLERS I TOTS SOM PRINCESES!! Junts vencerem aquest drac en forma de virus, i aviat podrem tornar cridar tots junts:



VISCA SANT JORDI!!!!!


És per això que avui volem celebrar la festa del nostre patró i ens afegim a la proposta de l'Associació de veïnats: CELEBRAM SANT JORDI DES DE CASA!

Les nostres aportacions per avui són dues. La primera és un recital de poesia on els mestres i alumnes de l'escola han triat una poesia per recitar-la avui per tots vosaltres. Desitjam de tot cor que vos agradi.

La segona aportació és una obra de teatre produïda el curs passat pels mestres encarregats de dinamitzar la biblioteca. Aquesta obra és la segona part d'un total de tres .Si voleu veure la primera part la podeu cercar al bloc (a l'entrada de dilluns dia 20). 

Amb aquestes dues aportacions volem contribuir a fer poble juntament amb les altres entitats que han col-laborat perquè poguem seguir celebrant la festa des de casa. Cuidau-vos molt tots, i passau un:

FELIÇ DIA DE SANT JORDI






1 comentari: