ÀNIMS A TOTS!

Hola famílies, tot el claustre de mestres som conscients de les dificultats que teniu a l'hora de conciliar la dinàmica familiar i les tasques escolars en aquests dies, entenem la vostra situació, són dies molt complicats i extranys... molts de vosaltres també heu de fer les vostres feines, que no són poques...  Entenem que no diàriament podreu fer-ho, així que no us volem carregar de demés... feis el que pogueu i quan pogueu, aquests dies el més important és estar el millor possible dins casa i amb bona energia!  
Pensau que aquesta situació tan excepcional no l’havíem viscuda mai i no pretenem que estigueu sols, tot l’equip de mestres estam a la vostra disposició per fer qualsevol tipus d’aclariment.
Com vàrem dir, el primer és tenir cura de la nostra salut i després organitzar el dia a dia amb molta paciència i tranquil.litat. Seran dies molt durs i la prioritat no és fer les feinetes, la prioritat és dur aquesta situació excepcional de la millor manera possible.
Intentau ser conscients que els nostres infants n’han de sortir crescuts de totes les situacions que es trobaran a la seva vida i noltros hi som per ajudar-los sempre.
Sabeu que ens teniu per qualsevol aclariment, gràcies per la vostra comprensió.

TOT ANIRÀ  BÉ 🌈

1 comentari:

  1. Sois muy grandes!! Muchísimas gracias por vuestro apoyo!!
    Cuidaros mucho y mucho ánimo!!

    ResponElimina