CIRCULAR 27 DE MARÇ

Benvolgudes famílies, 
Estam vivint una situació excepcional, arrel de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia del Covid-19. Aquests fets ens obliguen a gestionar la nostra escola segons les novetats que es produeixen en el dia a dia.
Tot l'equip de mestres del CEIP de Sant Jordi treballam intensament perquè els nostres alumnes puguin continuar amb el ritme d'aprenentatge del curs, fent servir diverses eines tecnològiques, i també amb molt d'esforç, enginy i creativitat.
El procés d'ensenyar a aprendre, per tant, no s'atura. L'equip directiu i tots els mestres estam a la vostra disposició per assegurar que el procés d'ensenyament-aprenentatge dels vostres fills i filles es duguin a terme amb la menor afectació possible, donades les circumstàncies. Per aquest motiu teniu totes les nostres adreces electròniques a fi de poder mantenir una comunicació fluida. Si alguna família encara no s'ha posat en contacte amb la seva tutora pregam que ho facin amb la major brevetat possible.
Davant la incertesa que vivim, i en previsió que aquesta situació es pugui prolongar, des de l'escola us mantindrem al corrent. Recordau també que podeu informar-vos a través del nostre bloc:
Tot recordant que l'excepcionalitat de la situació ens obliga a tots a fer un gran esforç en tots els sentits, agraïm la vostra confiança i comprensió.
Avui hem rebut unes noves instruccions de la Conselleria d'Educació de les quals vos deixam l'enllaç. INSTRUCCIONS
Salutacions cordials
Equip directiu CEIP de Sant Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada