BENVINGUDA PRIMAVERA!!


Bon dia nins i nines! Sabeu quin dia és avui?? Siiiii, avui és dia 20 de març, i sabeu qui ha vengut a veure'ns per quedar una temporada?
 LA PRIMAVERA!!! 

Avui vos proposam donar-li la benvinguda des de les finestres de les vostres cases. La primavera ha arribat com cada any dia 20 de març però enguany trobarà l'escola buida, els carrers buits,... noltros podem fer que arribi dins les nostres llars, la podem convidar a entrar a omplir de flaire i colors les nostres cases en aquests dies grisos que tenim sense poder sortir.

Per començar els mestres i les mestres vos deixam una petita sorpresa que hem preparat per tots voltros amb molt d'amor. Esperam que vos agradi. En Pere Víctor ha composat aquesta preciosa cançó perquè l'aprenguem tots i sortiguem a les finestres a cantar-la. 

Així que vos convidam avui a posar altaveus a les finestres i a les 12h tot el poble podrà donar la benvinguda a la primavera cantant la mateixa cançó!! 

Podeu fer vídeos i enviar-los als mestres, molts viuen a Palma i no ho podràn veure.
AQUÍ VOS DEIXAM LA SORPRESA:




Ahhhhh molt important!!!
Les finestres de casa vostra han de quedar ben plenes de floretes, podeu utilitzar flors retallades, pintades, dels colors que volgueu, deixau anar la vostra imaginació.
Segur que quedarà un poble preciós!
Si voleu podeu agafar algún exemple del vídeo...

VOS DESITJAM UN BON CAP DE SETMANA, I DILLUNS...
UNA ALTRA SORPRESA!!!






1 comentari: