page1image48759824

CEIP DE SANT JORDI 
Plaça Bisbe Planas s/n
 Sant Jordi (Palma)
S 0718084G

Tel.: 971·742286
ceipsantjordi.mallorca@educaib.eu


CIRCULAR INFORMATIVA:

“SUSPENSIÓ TEMPORAL ACTIVITAT EDUCATIVA PRESENCIAL”


Benvolgudes famílies,

Tal i com s’ha anunciat des de la Presidència del Govern de les Illes Balears queden suspeses les classes presencials a partir del dilluns 16 de març i durant un període de dues setmanes.

Haurem d’estar pendents de l’evolució i dels comunicats oficials que es facin durant aquests propers dies. El centre estarà en contacte amb les famílies mitjançant el Gestib, el bloc de centre i el correu electrònic.
L’equip docent ha començat a preparar tot un conjunt de tasques/activitats obligatòries perquè els vostres fills/es puguin anar avançant des de casa. Pregam estigueu pendents d’aquests canals de comunicació. Ho farem de la següent manera:

Els professorat d’Infantil i de Primària anirà penjant les tasques a dur a terme durant aquest període al bloc, recordar que els alumnes de la segona etapa de primària també disposaran de la plataforma digital Snappet. També disposareu del correu corporatiu de tots els membres del claustre al nostre bloc per tal de garantir una comunicació continuada. Tota la informació estarà disponible a partir de dilluns 16 de març.

El correu electrònic habilitat per resoldre dubtes relacionades amb la suspensió temporal de l’activitat educativa del centre és: ceipdesantjordi@gmail.com

Ens agradaria assenyalar que no es tracta d’un període vacacional i que tot l’alumnat ha de continuar des de casa les tasques comanades per tal de seguir avançant en el seu aprenentatge.

D’altra banda, també volem recordar que podeu seguir l’avanç de les notícies relacionades amb el coronavirus al portal web que ha creat la Conselleria de Sanitat:
http://www.caib.es/sites/coronavirus/es/portada/

Finalment, des de l’Equip Directiu del nostre centre, volem transmetre un missatge de serenitat i tranquil·litat. Pensam que és molt important actuar amb sentit comú.

Sant Jordi, 13 de març de 2020 
Equip Directiu 
CEIP de Sant Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada